Videoprodukcija Slika pove več kot 1000 besed, video pa še več!

Video je eden izmed najbolj učinkovitih medijev, ki jih lahko uporabite, da svoji publiki nekaj sporočite. Internet je bil vedno osnovan predvsem na tekstu, vendar se to zdaj z razvojem tehnologije in uporabe videa izjemno hitro spreminja. Napovedan je izjemen porast videa – do leta 2023 naj bi video zajemal kar ogromen 80% delež internetnega prometa.

Pritegnite pozornost

Pritegnite pozornost

Če je uporabnikom na voljo video, bo 60% obiskovalcev raje najprej pogledalo video kot pa začelo brati besedilo. Glede na to, da je povprečni zadrževalni čas uporabnika na strani tri minute, šteje vsaka sekunda.

Posredujte sporočilo učinkovito

Posredujte sporočilo učinkovito

Naši možgani procesirajo slike 60.000 – krat hitreje kot tekst, zato je video veliko bolj učinkovit. Poleg tega video veliko lažje posreduje stvari kot so čustva in osebnost in omogoči razlago različnih konceptov v hitrejšem času

Pustite močan vtis

Pustite močan vtis

Raziskava je pokazala, da 7 od 10 ljudi po ogledu zanimive video vsebine vidi določeno znamko v bolj pozitivni luči.

Ne “snemamo” samo videov,

ampak pripovedujemo zgodbe.

Če lahko nekoga pripravite do tega, da nekaj čuti, ste že na pol poti do tega, da ga prepričate, da nekaj kupi. Zgodba preko videa pa je najboljši način, da nekoga pripravite do tega, da čuti. Bill Bernbach je deal: “Lahko rečete pravo stvar o produktu in nihče ne bo poslušal. Morate jo reči na način, da jo bodo ljudje začutili globoko v sebi; saj če ne bodo, se nič ne bo zgodilo.

Zgodbe so najbolj učinkovit način posredovanja informacij.

  • znanstveno dokazano je zgodba najbolj učinkovit način, da prenesemo sporočilo na zanimiv, zabaven način
  • zgodbe vklopijo naša čustva in to je razlog, zakaj z nami resonirajo in nam tako učinkovito posredujejo informacije

Dobra zgodba vas lahko

povzpne na sam vrh.

Promocijski video Produkt, storitve, blagovna znamka

pexels photo 302889

Dandanes smo potrošniki preplavljeni z informacijami, zato je za manjša podjetja ključnega pomena, da se  ločijo od konkurence in jasno pokažejo svojo prisotnost na trgu. Z vsebinsko zanimivim, svežim, drugačnim in vizualno privlačnim predstavitvenim videom produkta, storitve ali blagovne znamke, se Vam bodo možnosti za to zagotovo zelo povečale.

Izobraževalni video Produkt, storitve, blagovna znamka

boys 1782427_1280

Informacije, ki jih prejmemo v obliki video predstavitve, se nam veliko bolj usedejo v možgane, kot pa besedilo.  Študije kažejo, da si uporabniki zapomnejo šestkrat več informacij iz videa kot pa iz teksta

Snemanje dogodkov Poroke, poslovne konference, maturantski plesi, ...

people 1836105_1280 1

Želite obeležiti poseben dogodek, kot sta poroka ali birma vašega otroka? Prav je tako, ne pustite trenutku, da pobegne! Naj ga mi za Vas ujamemo na kamero. Snemamo tudi druge vrste dogodkov, kot so poslovne konference, prireditve, maturantski plesi, koncerti, praznovanja in obletnice, … 

Korporativni video Predstavitev podjetja, lokacije/okolja, TV oglasi, ...

architecture 1837118_1280

Korporativni video je idealen za predstavitev na spletni strani ali za predvajanje v čakalnici. Lahko se uporabi za obeleženje prelomnih dogodkov (obletnica podjetja, novi uspehi itd.), za predstavitev lokacije/okolja (turizem), za lansiranje novih izdelkov (Kickstarter), izjave vaših strank, TV oglase

advert-84407-copy

Najpomembnejše so nam 

zadovoljne stranke in kvaliteten izdelek!

Predprodukcija

Predprodukcija

Skupaj z vami se usedemo, pogovorimo o vaših željah, ciljih in zmožnostih ter Vam predlagamo naše ideje. Nato skupaj ustvarimo zgodbo, za realizacijo katere pa podrobnosti za samo izvedbo predhodno dodobra načrtujemo. Priprava tako obsega vse od pisanja scenarija, izbiro lokacij, scenografije, statistov in igralcev, rekvizitov, … Vse je odvisno od tega za kakšno vrsto projekta gre.

Produkcija

Produkcija

Po dobro načrtovani predprodukciji sledi snemanje na terenu ali v studiju. Posname se ves potreben video material (npr. snemanje na green screen, blue screen ali druga ozadja, snemanje iz zraka, ustvarjanje timelapse posnetkov, …) in avdio material (npr. snemanje zvoka na lokaciji in studijsko snemanje zvoka oz. špikerja).

Postprodukcija

Postprodukcija

Po zaključku snemanja nastopi faza postprodukcije, za katero je običajno potrebno več dela kot s samo produkcijo. Pregledu posnetega materiala sledi montaža in obdelava video posnetkov. V to fazo potem spadajo še izdelava, obdelava in montaža zvoka, izdelava 2D in 3D animacije, efektov, sinhronizacija avdia z videom in pa končna barvna korekcija.

Postanite prepoznavni.

Skupaj ustvarimo zgodbo, ki Vas bo izstrelila med zvezde!